Om Västernorrlands Mittservice

Västernorrlands Mittservice är en enskild firma som drivs av mig, Mikael Sundholm. Jag har arbetat som lastbilsmekaniker i 20 år och arbetsledare i 1 år. Jag är även utbildad diagnostekniker . Firman startade i oktober 2007 med släpvagnsuthyrning på kvällar och helger. Från och med februari 2014 satsar Mittservice på heltid både på släpvagnar och som mobil fordonstekniker.

Din mobila mekaniker
Mittservice har en fullt utrustad verkstadslastbil med resurser att ta hand om din bil, lastbil eller släpvagn där du är. Vi har diagnosutrustning för samtliga bilar och lastbilar samt för bromssystem för släpvagnar och dieselvärmare.

Släpvagnar
Släpvagnsuthyrningen är öppet allt efter era behov. Ring så kommer vi överens om en tid för utlämningen. När ni hyr en av våra biltransportsläp ingår alltid spännband och stoppklossar. Vid hyra av båtvagn står ni själva för spännbanden. Reservhjul kan skickas med vid längre sträckor.

Mittservice är dessutom återförsäljare till Lahega, AGA-gasol, Bedsab, Abkati och Amring däck och fälg. Har du behov av några av deras produkter så hör av dig för dagspriser.

Ring mig på 070-555 55 83 så kan vi talas vid.

Mail: vms@mittservice.se

Mikael Sundholm